Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю

Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю

11 квітня 2022 року за ініціативи заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Муратова О.М., БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю було проведено нараду за участю Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації, керівників структурних підрозділів районних управлінь водного господарства, голів територіальних громад, на території яких розташовані меліоративні об’єкти та водокористувачів Одеської області щодо вирішення проблемних питань зрошуваного землеробства на півдні Одеської області.

В.о. начальника БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю Чижик О.А. інформував учасників наради щодо готовності меліоративних об’єктів до поливного сезону 2022 року

Начальник відділу енергоефективності та охорони праці надав розрахунок вартості води по повному тракту водоподачі в умовах браку коштів на оплату електроенергії за рахунок державного бюджету.

Після обговорення зазначених питань, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Муратов О.М. повідомив водокористувачів, що на даний час додаткові кошти з держбюджету на сплату електроенергії відсутні. Вказав про необхідність внести зміни до планів по видам і обсягам культур, які планується вирощувати та реалізовувати.