Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів робочу нараду з питань організації робіт з реагування на надзвичайні ситуації та розгортання пунктів обігріву

Одеська обласна державна адміністрація

«У випадку довготривалого відключення від електроживлення населення та погіршення погодних умов (утворення ожеледиці чи снігових заметів) та з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період, буде вкрай важливою робота по розміщенню і облаштуванню пунктів обігріву та їх укомплектованості. Попередньо районними військовими адміністраціями спільно з громадами визначено місця для розміщення на території області 509 пунктів обігріву. Плануємо розгортання оперативного штабу для вирішення питань щодо належної роботи пунктів обігріву та оперативної взаємодії аварійних служб та інших органів місцевої влади» – зазначив Начальник Одеської ОВА.

Окрім цього, Головному управлінню ДСНС в Одеській області, дано доручення провести роботу по створенню і заповненню інтерактивної карти Одеської області за стаціонарними пунктами обігріву. На сьогодні вже розміщено на сайті (on-line) 358 об’єктів.