Ельза – студентка двох університетів у Франції

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України 

Ельза – студентка двох університетів у Франції. Вивчає міжнародні відносини та мріє стати дипломатом. Вона відвідала український павільйон на #СОР27 і розповіла, що сьогодні детально вивчає політику ворога України.

“Під час навчання у нас був вибір вивчати англійську, іспанську або російську мову. Я обрала російську, і це було дуже дивно. Та зрештою, мені це стало в пригоді. Предмет мого дослідження сьогодні на базі ООН – російські стратегії у міжнародних відносинах”, – каже Ельза.

Ельза підтримує Україну і дивується позиції країн, які сьогодні мовчать щодо російської агресії.

“Уже після анексії Криму у 2014 році ми розглядали варіант можливої ізоляції росії на міжнародній арені. Сьогодні цей сценарій наближається до реальності, і я бажаю Україні якнайшвидше перемогти у війні”, – додала Ельза.

На фото Ельза оглядає одну з інсталяцій українського павільйону на COP27. Це експозиція у формі вирви від ракетного удару. Такими вирвами усіяні зараз родючі українські землі. Всередині вирви – понад п’ятсот квадратних фрагментів, створених з переробленого пластикового матеріалу Polygood від The Good Plastic Company, з шістнадцятьма видами українських ґрунтів – нагадування про величезний потенціал України та її важливість для світової продовольчої стабільності.