Повчально-виховний конкурс із захисту та бережливого ставлення до водних ресурсів

Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю

Цього року до Всесвітнього дня води в рамках проєкту ЄС EU4Environment – Water and Data за підтримки Державного агентства водних ресурсів України та Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України було організовано повчально-виховний конкурс із захисту та бережливого ставлення до водних ресурсів.

Упродовж трьох тижнів учасники отримували теоретичні та практичні завдання, знайомилися з проблемами стану водних об’єктів, зокрема і в Одеській області, отримали навички основ бережливого ставлення до води. Мали можливість почутися із мешканцями різних регіонів нашої держави.

Сьогодні в.о. начальника БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю Олег Анатолійович Чижик вручив сертифікати за успішне проходження марафону Фішера Гопцій Марині Володимирівні та її сину Артему (Артем вчиться у 3 класі, займається футболом, відповідально ставиться до охорони природи та до водних ресурсів), Марина Володимирівна –старший викладач кафедри гідрології суші ОДЕКУ), Слобідській Ларисі Василівні (Лариса Василівна працює в журналістському екопроєкті, два роки тому організувала висадку 5 тисяч дерев), Покуль Ользі Володимирівні (працює економістом БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю).

Олег Анатолійович, зокрема, зазначив: «Думаю, багато хто переконався, що збереження водних ресурсів починається із самовиховання. Дуже втішно, що у конкурсі брало участь наше молоде покоління!»