Співпраця БФ «Озеленення України» та ДП «Ліси України»

ДП “Ліси України”

В. о. генерального директора ДП «Ліси України» Юрій Болоховець зустрівся з інціаторкою проєкту Greening of the Planet, головою БФ «Озеленення України» Аня Крисюк.

У меморандумі задокументовано такі напрямки співпраці:

⁃ висадження дерев у межах проєкту «Ековідновлення України» по всій Україні, також на деокупованих територіях та тих, що постраждали під час військової окупації, пожеж та затоплень

⁃ впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи по висадженню дерев та іншої співпраці у сфері охорони навколишнього природного середовища

⁃ обмін інформацією з питань спільних інтересів, включаючи нові ініціативи та розвиток політики співпраці.

У робочі зустрічі взяв участь заступник голови Міжнародного штабу допомоги українцям Владислав Сенюта, який також долучився до обговорення нового проєкту МШДУ і БФ «Озеленення України» під назвою «Ековідновлення України», який з стартуватиме восени.

Сторони обговорили реалізацію проєкту «Ековідновлення України», спільних екофорумів на підтримку України, ряд осінніх акцій, які стартують з вересня по всій Україні і на Херсонщині в тому числі, а також інші проєкти в рамках Міжнародного штабу допомоги українцям і глобальної екоініціативи Greening of the Planet та у співпраці із програмою Президента «Зелена країна».

Також поставили за мету проводити спільні екологічні акції за кордоном для привернення уваги до екоциду України та акумуляції ресурсів і допомоги в ековідновленні України.