Сьогодні відбулась зустріч з компаніями-членами Європейської Бізнес Асоціації

Одеська обласна державна адміністрація

Основні питання, які були обговорені під час зустрічі:

Презентація діяльності Комітету відновлення України ЄБА та можливості співпраці бізнес-спільноти з місцевою владою. Антон Басистий, координатор Регуляторного та IT Комітетів ЄБА, розповів про проєкти, які вже впроваджуються та про майбутні перспективи співпраці.

Представники ЄБА розповіли про свої проекти, такі як GB4U, Invest Map і EBA Second Bank Chance. Зазначені інноваційні ініціативи спрямовані на підтримку розвитку бізнесу та створення нових можливостей для інвесторів.

Також розглянули стан поточної ситуації в Одеській області за галузевим спрямуванням. Зокрема, обговорили співробітництво з бізнесом в умовах воєнного стану, економічні втрати регіону від військових дій рф, підтримку релокованих компаній, екологічну ситуацію та стан аграрного комплексу області.

Спільно напрацювали перспективи на 2023-2024 роки та закликали бізнес-спільноту долучитись до відкритого Меморандуму про співпрацю між Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією, органами державної влади, органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання.