4-ий Національний день участі України у Стратегії ЄС для Дунайського регіону

🔰У травні місяці відбувся 4-ий Національний день участі України у Стратегії ЄС для Дунайського регіону на базі Центру етнографічного, сільського зеленого туризму і сімейного відпочинку «Фрумушика-Нова».🌺

📌Захiд органiзований Центром регiональних дослiджень (м. Одеса), Дунайським форумом громадянського суспiльства (Австрiя), Бородiнською селищною радою Болградського району Одеської областi та громадською органiзацiєю «Rewilding Ukraine» (м. Одеса) та за участі 10-го пріоритету ЄСДР «Розвиток інституційних спроможностей та співробітництва» (м. Відень).

Директор Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації Ірина Шатохіна прийняла участь в обговорені питань шляхів зеленого відновлення України, розвитку місцевої демократії, українського громадянського суспільства на шляху до членства в ЄС, оновлення та трансформації, соціальних аспектів повоєнного відновлення України.

➡Національні дні участі України у ЄСДР проводяться з метою налогодження та посилення дiалогу та спiвробiтництва мiж органами державної влади i мiсцевого самоврядування, громадянським суспiльством, науковою та експертною спiльнотою, полiтиками та громадськими дiячами, а також перiодичного обговорення i корегування порядку денного України в процесi реалiзацii Стратегiї ЄС для Дунайського регiону.