ОЗЕЛЕНЮВАЧІ ОДЕСИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВИСАДЖУВАТИ КВІТИ, УПОРЯДКОВУВАТИ ПАРКИ ТА СКВЕРИ

Незважаючи на воєнний стан, в Одесі тривають роботи з упорядкування після зими зелених зон, територій парків і скверів.

Цього року озеленювачами Комунального підприємства «Міськзелентрест»

на площі Десятого квітня висаджено 12800 квітів. Квіткові композиції прикрасили територію 320 квадратних метрів. Центром композиції став Герб України у кольорах Державного прапора із синіх та жовтих віол.

Вся квіткова розсада для міських клумб вирощена озеленювачами підприємства «Міськзелентрест» у теплицях «Троянда».

Крім того, фахівці підприємства виконали роботи з приведення в належний вигляд після зими території Міського саду.

Озеленювачі виконали стрижку живоплоту з мускусу, розпушили ґрунт для кращого росту хости та підв’язали молоді саджанці кипарисів.

Також підготували ґрунт під посів трави та запустили після зими систему автополиву. Ремонтна бригада підприємства виконала роботи з фарбування лавок і заміни сміттєвих урн на нові в Міськсаду.

Озеленювачі підприємства «Міськзелентрест» щодня виконують обрізку дерев і полив молодих саджанців. Фахівці виконують роботи з кронування, санітарної обрізки та валки аварійних дерев. Щодня на території Одеси в цих роботах задіяно 6 автовеж, два сміттєвози й близько 20 співробітників підприємства.

Також щодня озеленювачі підприємства виконують роботи з поливу молодих дерев і підгодівлі мікроелементами та мінералами кущів ялівцю.

Для поливу молодих дерев, чагарників і квітників, там, де відсутній автополив, щодня виїжджає 7 поливальних автомобілів.