При Державному агентстві водних ресурсів України відбулося чергове засідання громадської ради під головуванням заступника голови громадської ради Павла Гвозденка

Державне агентство водних ресурсів України 

При Державному агентстві водних ресурсів України відбулося чергове засідання громадської ради під головуванням заступника голови громадської ради Павла Гвозденка. Він поінформував учасників про кадрові зміни, що відбулися у Держводагентстві, а саме призначення Голови та заступників Голови відомства.

З вітальним словом на засіданні громадської ради виступив заступник Голови Держводагентства Ігор Гопчак. Він привітав присутніх від імені керівництва Агентства та коротко ознайомив представників громадськості з ключовими стратегічними напрямками діяльності відомства, серед яких:

  • розробка планів управління річковими басейнами;
  • впровадження державного моніторингу вод за європейськими стандартами;
  • розробка та впровадження пілотних проєктів з ревіталізації та ренатуралізації водотоків тощо.

У ході засідання члени громадської ради одноголосно затвердили звіт роботи громадської ради за 2020-2021 рр. та план роботи дорадчого органу на поточний рік, з можливістю внесення змін та коригування графіків, з огляду на обставини, що склалися.

Ключовим питанням порядку денного стало обговорення методології комплексної оцінки завданої шкоди, збитків і потреб, внаслідок збройної агресії рф. Із зазначеної теми доповіла Ольга Жовтоног, директор МГО «Прімавера».

Докладно: https://cutt.ly/tKgH0BS