Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики закликає світових лідерів продовжувати підтримку України та допомогти притягнути до відповідальності державу-агресора росію за воєнні злочини, скоєні на території України

Верховна Рада України 

Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики закликає світових лідерів продовжувати підтримку України та допомогти притягнути до відповідальності державу-агресора росію за воєнні злочини, скоєні на території України.

«Наразі Державна екологічна інспекція України створила оперативний штаб, який фіксує всі збитки довкіллю. Серед зафіксованих злочинів — обстріли та бомбардування промислових та енергетичних об’єктів, спалювання лісів, підрив нафтобаз, забруднення Чорного та Азовського морів (через затоплення кораблів, у тому числі із боєприпасами, паливно-мастильними матеріалами), затоплення шахт на окупованому Донбасі та загибель тварин і рослин. росія повинна понести відповідальність за воєнні злочини, вчинені на території України!», — наголосила заступниця голови Комітету, народна депутатка Olena Moshenets.

https://bit.ly/3npEVjH