НА ОДЕЩИНІ ДІЮТЬ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ ВАКАНСІЙ

Одеська обласна державна адміністрація

Одеський обласний центр зайнятості і кожна його філія та Координаційний гуманітарний штаб Одеської області, ще у травні 2022 року створили телеграм-канали вакансій. Такі засоби комунікації дають можливість кожній людині, як внутрішньо-переміщеним особам, так і мешканцям Одеської області, здійснювати пошук роботи у конкретному населеному пункті.

«Населення Одеси і області добре знає, куди звертатись з метою пошуку роботи. Але люди, які обрали Одеську область для тимчасового перебування потребують швидкого доступу до пропозицій роботи від роботодавців Одещини. Ми розуміємо труднощі, з якими вони стикаються і приділяємо багато уваги спрощенню доступу до зайнятості ВПО» – говорить директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко.

На сьогодні, на телеграм-канали вакансій, вже підписані більше 18 тисяч людей, які мають доступ до актуальної інформації щодо вакансій, професійного навчання та інших послуг служби зайнятості.

«З початку року і по вересень, до Одеської обласної служби зайнятості звернулось 2670 внутрішньо переміщених осіб, з яких 1976 – отримали статус безробітного, 432 – працевлаштовані, 61 людина проходить професійне навчання і 1781 – отримують допомогу по безробіттю. Інформація про новостворені телеграм-канали оприлюднена на інтернет-ресурсах, в адміністративних установах, громадських місцях Одеси та області. Також доступ до них є на сайті Координаційного гуманітарного штабу Одеської області» – додав Сергій Гаценко.

Усі бажаючі можуть скористатись цим сервісом за посиланнями:

Телефони гарячої лінії Одеського обласного центру зайнятості:

  • 0950450283
  • 0668260965
  • 0935507976

З питань реєстрацii в Одеському мiському центрi зайнятостi:

  • 0732615585
  • 0732615515

Контакти Одеської обласної служби зайнятості:

https://ode.dcz.gov.ua/…/kontaktni-telefony-odeskoyi…