19 грудня стартує Програма підтримки бізнесу «єПідтримка»

Президентом України ініційовано програму підтримки бізнесу та громадян, які постраждали від пандемії COVID-19 «єПідтримка» (далі – Програма).

Головна ідея Програми – не тільки заохотити вакцинуватись, а й підтримати бізнес, який найбільше постраждав від пандемії.

Попередньо Програмою передбачатиметься, що щеплені двома дозами вакцини проти COVID-19 громадяни зможуть отримати від держави підтримку в розмірі 1 000 гривен. За ці кошти громадяни зможуть придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або купити витки для мандрівок усередині країни  – на внутрішні авіа- та залізничні рейси, придбати книги.

Старт Програми заплановано на 19 грудня 2021 року.

З метою презентації механізму реалізації Програми та обговорення питань інформаційної підтримки, директор Департаменту регуляторної політики та підприємництва Мінекономіки Олександр ПАЛАЗОВ 02.12.2021 провів робочу нараду в режимі відео конференції, з керівниками структурних підрозділів обласних державних адміністрацій відповідальними за розвиток підприємництва.

За результатами, Олександр ПАЛАЗОВ доручив учасникам наради забезпечити проведення інформаційної кампанії Програми «єПідтримка» в регіонах.