Радий був поспілкувався про реалії довкіллєвої сфери у воєнні часи, плани відновлення та кліматичні амбіції України з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс

Важлива зустріч у дні, коли на 27-му Кліматичному саміті ООН у Єгипті практично усі світові лідери говорять про поглиблення кліматичної кризи через російську військову агресію.

Домовилися налагодити співпрацю між Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та Міністерством екології, продовольства і сільських справ Великобританії. Для нас важливий досвід Великобританії у сфері захисту довкілля.

Обговорили важливість інвестицій міжнародних партнерів у повоєнне відновлення України. Наголосив пані послу, що для України важливі інвестиції у розвиток, а не просто кошти.

Розповів про важливу практичну підтримку, яку Україна отримує від країн ЄС. Тут не можу не згадати приклад свого колеги Міністра навколишнього середовища Литви Simonas Gentvilas, який для допомогти Україні у процесах євроінтеграції довкіллєвої сфери, навіть відрядив в Україну провідного експерта Inesis Kiskis.

Дякуємо за підтримку! Разом ми сильніші!