Інформація для ваших смакових рецепторів

ДП “Ліси України”

Варення чи «живі» ягоди, перетерті з цукром, мед чистий лісовий або ж у кремовому стані, березовий сік із різноманітними смаками, солодкий або натуральний, без додавання будь-яких консервантів, мариновані гриби, овочі – в асортименті лісової продукції до 100 найменувань. Точно є з чого обрати.

Консервні цехи волинських філій ДП «Ліси України» – це унікальне виробництво, збережене з 70-х років. Приємно констатувати, що лісова галузь Волині була лідером із впровадження переробки недеревних ресурсів, адже першою збудувала консервні цехи на базі держпідприємств.

Смачна історія з волинських лісів розпочиналася з переробки березового соку. Згодом додалися гриби, ягоди, трави. Пасіки у місцевих лісах стали набувати ще більшої популярності.

Продукція реалізовується не лише в Україні. Експортується до Польщі, Німеччини, Ізраїлю, США, Канади та інших країн. Закордонні партнери цінують якість, з року в рік зростає попит, розширюється географія міжнародної співпраці.

Консервні цехи лісових господарств – це виробник 100% натуральних, екологічно чистих соків, ягід, грибів, овочів лише у скляній тарі. Ніякого пластику. І навряд така позиція потребує додаткових коментарів.

Придбати продукцію можна через інтернет-магазин «Лісовичок» https://lisovychok.org/

Або ж у фірмових магазинах «Лісовичок». Для контактів: 097 649 92 37.