Світ аквакультури. З чого почати?

Державне агентство меліорації та рибного господарства України 

Цікавитесь аквакультурою, вагаєтесь з чого почати? Державна установа «Методично-технологічний центр з аквакультури» допоможе зробити перший крок в аквакультурі.

Зокрема, проконсультує, надасть інформаційну підтримку стосовно започаткування власного конкурентоспроможного аквабізнесу у сфері риборозведення, оформлення орендних відносин, впровадження міжнародного досвіду, інформаційної підтримки фермерів-початківців, роз’яснення норм законодавства у рибогосподарській діяльності, економічних аспектів тощо.

Водночас кваліфіковані спеціалісти центру допоможуть у вирішенні різних питань, пов’язаних з організацією аквакультурного бізнесу, зокрема щодо створення рибницьких господарств, вирощування риби в рециркуляційних аквакультурних системах, ставкових господарствах і садках, нових технологій та підходів у риборозведенні, норм виробництва рибної продукції тощо.

З фахівцями центру опановувати нові технології та підходи в риборозведенні, планувати та досягати нових цілей і можливостей стане значно простіше, адже ніщо не зупинить ідеї, час якої настав!

Контакти центру: (044) 363-03-58, bumtcaqua@gmail.com, м. Київ, вул. О.Кониського, 82-а.

Вебсайт – https://bumtca.com.ua

Фейсбук-сторінка – https://www.facebook.com/mtcaqua

Телеграм-канал – https://t.me/mtcaqua