Одеське обласне управління лісового та мисливського господарства

Одеське обласне управління лісового та мисливського господарства

У Подільському районі, незважаючи на воєнний стан, продовжується проведення заходів Всеукраїнської акції з благоустрою в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «ЗЕЛЕНА КРАЇНА».

Михайло Дмитрович Лазаренко спільно з начальником Одеського обласного управління лісового та мисливського господарства Домікан Володимиром Іллічем, директором ДП «Ананьївське лісове господарство» Савченко Олександром Миколайовичем долучилися до надважливої мирної місії, метою якої є висадка по всій країні 1 мільярду нових дерев за 3 роки, а за 10 років – збільшення площі лісів на 1 мільйон гектарів.

Цього разу, 06.04.2022 року очільником району було здійснено виїзд на територію Любашівської селищної ради, де в районі населеного пункту Мала Василівка, організовано і проведено висадження саджанців сосни кримської та акації білої.

Участь у заходах взяло багато бажаючих – і молодь, і співробітники Подільської райвійськадміністрації, лісничі структурних підрозділів Троїцького лісництва Ананьївського лісгоспу, представники громадськості.

«Для кожного свідомого громадянина участь у заходах з озеленіння нашої рідної Батьківщини є висловленням важливої і відповідальної громадянської позиції, адже виключно спільними зусиллями робиться добра справа, результатом якої є забезпечення здорового, мирного майбутнього наших дітей і збереження навколишнього середовища країни. Особливо актуальним питання відновлення нашої природи є сьогодні, під час війни з російським агресором. Пропоную всім мешканцям Подільщини долучитися до такої доброї і патріотичної справи!», – зазначив голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.

— с Михайло Дмитрович Лазаренко.