ВОЛОНТЕРИ ДОПОМАГАЮТЬ ОДЕСЬКОМУ ЗООПАРКУ УПОРЯДКОВУВАТИ ТЕРИТОРІЮ

У цьому році Одеському зоопарку виповнюється 100 років. Незважаючи на труднощі воєнного часу, працівники комунальнї установи прагнуть не лише зберегти, а й продовжують упорядковувати Одеський зоопарк із твердою впевненістю, що у вересні відзначать його 100-річчя.

Одесити відреагували на звернення Одеського зоопарку про допомогу у впорядкуванні території та одразу розпочали роботу. Чоловіки надали допомогу з переміщення ґрунтів у вольєрі слона, а жінки провели необхідну роботу у вольєрі з птахами.

Одеський зоопарк дякує сьогоднішнім волонтерам: Ганні, Юлії Таракановим, Руслані Терновській, Миколі Корецькому, Олексію Ноженку та запрошує небайдужих одеситів продовжити надавати волонтерську допомогу у благоустрою території.

Бажаючі можуть звертатися за телефоном: 0681920701 (Viber, Telegram) – Ольга Павлова.

Також зоопарк із вдячністю прийме меценатську допомогу у вигляді виконання будь-яких робіт (наприклад, реконструкції конкретного вольєра тощо).

З пропозиціями такої допомоги можна звертатися до директора Ігоря Бєлякова, тел.: 068 1404 539.

Колектив Одеського зоопарку впевнений, що спільними зусиллями вдасться багато зробити, щоб гідно відзначити таку значущу дату в житті одного з найстаріших звіринців України.