«Greening of the Planet» об’єднує!

🔰Одещина підтримала ініціативу спільного проекту 1+1 Media та БФ «Озеленення України» долучившись до висадки дерев памʼяті дітей, життя яких обірвала війна, у межах проєкту «Гай дитячих снів» та глобальної екоініціативи Greening of the Planet.

📌Озеленення паркової зони в пам’ять дітей ініційована в області Андрієм Фігелем-заступником голови Одеської обласної державної адміністрації. Так разом з Ольгою Вандою-координатором «Озеленення України» в Одеському регіоні, за підтримки Юрія Крета – виконуючого обовʼязки директора Філія “Одеське лісове господарство” у висадці взяли участь: Департамент екології та природних ресурсів, Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин, Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства, Управління з питань містобудування та архітектури, працівники КП «Міськзелентрест». Загалом було висаджено 43 калини, калина як символ України.

➡Україна та більше 30-ти країн світу кожного року проводять висадки дерев в рамках глобального екологічного проєкту «Greening of the Planet».

📌Метою Акції є об’єднання зусиль всіх країн для збереження та відновлення природи на планеті та сприяти перемозі України, її екологічному відновленню та об’єднанню людей.

➡Так Одеським лісовим господарством протягом осіннього та весняного періоду вже висаджені лісові культури на площі 111 га – 650 тисячі різних саджанці дерев, навесні 2024 та 665 га – 4 млн посадочних місць. Сосни вперше на Одещині висаджені по унікальній технології із закритою кореневою системою.

Об’єднуємо людей всієї планети та віримо у перемогу України!🌎🇺🇦

#GreeningofthePlanet

Більше інформації про проєкт «Greening of the Planet»

https://greeningplanet.org/